2107777875 Κουσίδη Γρηγορίου 78, Ζωγράφου

 

ΦΩΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ
Μάρμαρα - Γρανίτες | Ζωγράφου Αθήνα Αττική


 

Η επιχείρησή μας, με επικεφαλής το Φώτη Σαμπάνη, έχει έδρα στην περιοχή Ζωγράφου στην Αθήνα, πλησίον του α' νεκροταφείου και δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της κοπής, επεξεργασίας και εμπορίας μαρμάρων, γρανιτών και τοποθετήσεις μαρμάρων και πλακιδίων.

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό αποτελούμενο από εξειδικευμένους τεχνίτες μαρμάρου, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό ώστε να είμαστε σε θέση να ανταπεξέλθουμε σε κάθε εργασιακή πρόκληση.


Περισσότερα

 


 

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΝΗΜΕΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένες κατασκευές μνημείων, έχοντας ποικίλες προτάσεις σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό τους, αλλά και τα διακοσμητικά τους στοιχεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ

Βρισκόμαστε στο πλευρό κάθε ιδιώτη και επαγγελματία μέσα από κατασκευές υψηλής ποιότητας με άριστη εφαρμογή σε κάθε χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΤΡΙΨΙΜΟ ΔΑΠΕΔΩΝ

ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΤΡΙΨΙΜΟ ΔΑΠΕΔΩΝ

Αναλαμβάνουμε εργασίες τριψίματος και κρυσταλλοποίησης μαρμάρων καθώς και το γυάλισμα μωσαϊκών δαπέδων και επιφανειών φυσικών πετρωμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ποιότητα & προσιτές τιμές

Ποιότητα & προσιτές τιμές

Στόχος μας είναι η κατασκευή καλαίσθητων και λειτουργικών έργων με ποικίλες εφαρμογές τόσο σε εσωτερικούς, αλλά και εξωτερικούς χώρους εξυπηρετώντας όλη την Αττική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ